Äggrörspastan var lätt att göra; kokade pastan, hällde av vattnet, la ner den i kastrullen igen, knäckte i ett ägg, ställde kastrullen på plattan igen och rörde om någon minut. Kryddade med svartpeppar och paprikapulver. Riktigt gott faktiskt! Det får det bli fler gånger, med olika tillbehör till.
måndag 16 juni 2008
Pasta på nytt vis
Äggrörspasta med dillkryddad tonfisk, ärtor och sallad blev det till middag idag.

Äggrörspastan var lätt att göra; kokade pastan, hällde av vattnet, la ner den i kastrullen igen, knäckte i ett ägg, ställde kastrullen på plattan igen och rörde om någon minut. Kryddade med svartpeppar och paprikapulver. Riktigt gott faktiskt! Det får det bli fler gånger, med olika tillbehör till.
Äggrörspastan var lätt att göra; kokade pastan, hällde av vattnet, la ner den i kastrullen igen, knäckte i ett ägg, ställde kastrullen på plattan igen och rörde om någon minut. Kryddade med svartpeppar och paprikapulver. Riktigt gott faktiskt! Det får det bli fler gånger, med olika tillbehör till.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Mumsi va gott!! ha en skön kväll.. kram
Skicka en kommentar